Søg
Søg
Close this search box.

Besøg af Christopher Loewen

Kære vinelsker

Stort velkommen til Vinfoyeren.dk som vi håber du vil benytte og blive inspireret af fremover , når du skal købe vin. 

Vi har valgt at sælge vin fra de klassiske vinområder – i første omgang de europæiske og i særdeleshed de områder, som vi mener stadig leverer meget kvalitet for pengene. Vi vil helst handle med små producenter, som leverer høj kvalitet og som vi kan få et årelangt og nært forhold til. På den måde kan vi garantere hver flaske og være med i hele processen. Kvalitet og “terroir”  er vores pejlemærker og vi lægger et stort arbejde i at finde det bedste. Alle vine bliver blindsmagt ad flere omgange, førend vi beslutter os. Producenterne bliver besøgt hyppigt og vi er i konstant dialog med dem.

Vi startede for over 10 år siden med at finde gode producenter i Tyskland og vi mener stadig der ligger uopdagede stjerner gemt der, ligesom i Bourgogne, Champagne , Loire. Toscana – og mange andre fantastiske steder.  Vi håber vi i fremtiden kan bidrage med mange nye spændende vine fra endnu flere kvalitetsproducenter. 

Kvalitet er ikke billig, men vi prøver at holde prisen så lav som mulig ved bl.a. kun at sælge i 6 flaske kasser.

Vi elsker at promovere vin og holde vinsmagninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indbydelser til smagninger, winemarkers dinner og specielle vine. 

Velkommen til forhåbentlige mange gode vinoplevelser

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.