Søg
Søg
Close this search box.

Weingut Alexander Loersch

Alexander Loersch kan føre sin vinslægt tilbage til 1640, men egentlig ønskede han ikke at blive vinproducent i hans ungdom. Han fik først en uddannelse som tømrer, men heldigvis fik han øjnene op for den lange familietradition. I 2000 lavede han sin første årgang og i 2002 overtog han ansvaret for kælderen. Langsomt har han udvidet fra 2,7 ha til de nuværende 8 ha. gennem opkøb af stejle vinmarker med gamle vinstokke, som var opgivet af de tidligere ejere.

Vægten er nu på kvalitet med lavt udbytte, omhyggeligt arbejde i vinmarkerne, manuel høstning, spontangæring i ståltanke og for de bedste vine på træfade.

Loersch ejer unikke parceller i Trittenheim Apotheke / Trittenheim Altärchen med upodede vinstokke på op til 100 år gamle samt i det lidt køligere Drohner Hofberg, hvor vinstokkene er 80 år gamle.

På det seneste er Alexander Loerschs navn begyndt at dukke op blandt de allerbedste fra regionen,så ingen tvivl om kommende stjernestatus. Vi har importeret vine fra Alexander Loersch siden årgang 2016.

Udvalg af Weingut Alexander Loersch

Filter products Showing all 13 results
Kategori
Producent
Land
Region
Underområde
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.